#Fiction #Utopia 20?? extremely short story in English and Finnish

Juboxi in da hood low res
Author in da hood

#Fiction #Utopia #20??

#Ownwork #ByJuho #TranslationByJuho #English #Finnish   #TheScienceBehindFictionalShouldBeQuestioned

#InEnglish

Once upon a time there was a world that was living in a long-lasting period of massive growth from the continuous and accelerating pace of scientific-technological development and especially from the massive efficiency gains brought on by self-service automation and full automation.

Some crazy things going on in the economy here and there had once again given the politico-economico-right-wing it’s favourite stuff “crisis awareness” of the masses which was largely being used to justify the right-wing politics.

Near the left edge of the left the argument for basic income was made based on the massive efficiency gains from self-service automation and full automation. This led to a campaign for planetary basic income that would be relative to the local price level to make it economically feasible, for payers as well receivers, which was all of us.

Support the author, hire him VAT incl. or employment contract basis – details and contact info http://byjuho.fi/contact-info/

————————————————

#Suomeksi

Olipa kerran maailma joka eli valtavan pitkäkestoisen reaalituottavuuden kasvun aikaa alati jatkuvasta ja kiihtyvästä tieteellis-teknillisestä kehityksestä ja erityisesti itsepalveluautomaation sekä täysautomaation tuomasta valtavasta tuottavuuden kasvusta.

Talouden sekoilut vähän sielä sun täällä olivat taas antaneet poliittis-taloudellis-oikeistolaiselle eliitille yhtä sen lempparikamaa, kansan “kriisitietoisuutta” jonka perusteella oikeistolaista politiikkaa yleisesti perusteltiin.

Vasemmiston vasemmalla laidalla taas argumentti perustulon puolesta perustui juuri mainittuihin täys- ja itsepalveluautomaation tuottamaan valtavaan lisätehokkuuteen. Tämä johti kampanjaan planetaarisen perustulon puolesta joka olisi suhteutettu jokaisen alueen hintatasoon jotta se olisi taloudellisesti mahdollinen, niin maksajille kuin vastaanottajillekin, eli meille kaikille.

Tue kirjoittajaa, ALV 24% laskutus ja työsopimuspohjaisuus ok – Lisätietoja ja yhteystiedot http://byjuho.fi/contact-info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.